ALGEMENE INFORMATIE

 

 

Op 27 april 2018 organiseert Runnersclub Lieshout de allereerste Bavaria Kings & Queens run.

 

Runnersclub Lieshout wil haar jarenlange ervaring als organisator van de Oranjeloop nu aanwenden voor iets geheel nieuws: een wedstrijd voor iedereen, op een geheel nieuw parcours, waarbij gezelligheid en presteren hand in hand gaan.

 

PROGRAMMA

 

Datum: vrijdag 27 april 2018

Organisatie: Runnersclub Lieshout

Locatie: Bavaria Brouwerijcafé, Heuvel 5 in Lieshout

Starttijd: alle onderdelen (2,5km / 5km/ 7,5km / 10km) starten om 11:00. Om 10:30 zal er een warming up gegeven worden.

 

Prinsen en Prinsessen Run: Voor aanvang van de Bavaria Kings & Queens run vindt de Prinsen & Prinsessen run plaats. Deze run is voor kinderen van 3 tot 12 jaar en is 500m. Meer informatie vind je onder aan deze pagina.

 

INSCHRIJVEN

 

Kings & Queens Run: via Inschrijven.nl tot en met 25 april (automatische incasso) , kosten hiervan zijn 10 euro. Na-inschrijven in het Bavaria Brouwerij café tussen 09:30 en 10:15, kosten hiervan zijn 12 euro.

 

Prinsen & Prinsessen Run: via de website van Laarbeek Actief of op 27 april in het Brouwerij Café vanaf 09:00 uur. Kosten hiervan zijn 1 euro. Website Laarbeek Actief: www.laarbeekactief.nl

 

Win leuke prijzen: onder de voorinschrijvers worden heel regelmatig prijzen verloot. Kijk hiervoor op de Facebook pagina van de Bavaria Kings & Queens run!

 

VOORZIENINGEN

 

Kleedruimten: Horeca accommodatie; toiletten en gelegenheid tot omkleden.

Douches: niet aanwezig

Parkeren: bij sporthal De Klumper, Papenhoef 2 of rondom de Heuvel.

EHBO: aanwezig bij start/finish locatie

 

Tijdsregistratie: Via een RFID chip in het startnummer.

Uitslagen: worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op www.uitslagen.nl en www.kingsqueensrun.nl.

 

GRATIS MEE TRAINEN?

 

Zowel beginnende als gevorderde hardlopers kunnen vanaf maandag 19 februari om 19:30 onder professionele begeleiding kosteloos trainen bij de Runnersclub in Lieshout als voorbereiding op de Bavaria Kings & Queens run. Zo sta je op Koningsdag goed voorbereid aan de start!

 

De eerste vijf aanmeldingen uit iedere kern van Laarbeek (Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk) worden beloond met gratis deelname, een loopshirt en een goodiebag.

 

Is dit iets voor jou en wil je in een gezellige en ongedwongen omgeving  je hardloopprestaties verbeteren of gewoonweg willen beginnen met hardlopen, dan ben je van harte welkom!

 

Geef je op via kingsqueensrun@gmail.com. Ook voor vragen over de trainingen kun je hier terecht.

 

PRIJZEN & EXTRAATJES

 

Prijzen: een ereprijs voor de 1e 3 winnaars (m/v) van elke afstand. Elke deelnemer krijgt ook een speciaal voor dit evenement ontworpen medaille.

 

iedere deelnemer ontvangt na de finish een speciaal voor dit evenement ontworpen medaille. Er worden volop foto’s gemaakt en voor iedere deelnemer zijn er een finishfilmpje en certificaat te downloaden.

 

Na de finish is er water, sportdrank, fruit en Bavaria Lemon 0.0 voor de deelnemers. Ook krijgen deelnemers een consumptiebon voor iets lekkers bij aankoop van een kop koffie in het Brouwerijcafé.

 

PRINSEN & PRINSESSEN RUN

 

De Prinsen & Prinsessen run is een kinderloop die vooraf aan de Bavaria Kings & Queens run plaatsvindt. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 500 meter bij de kiosk in Lieshout. Er is een warming up, gegeven door Laarbeek Actief om 09:30, waarna er wordt gestart om 09:45 met de allerjongsten.

 

Inschrijven: De kosten voor deelname aan de Prinsen & Prinsessen run zijn 1 euro. Inschrijven kan via de website van Laarbeek Actief en op de dag zelf, 27 april, vanaf 09:00 in het Brouwerij Café.

 

Begeleiders: De kinderen tot 6 jaar kunnen onder begeleiding lopen van een ouder. Kinderen lopen in een categorie op leeftijd, dit geldt voor de leeftijd op de dag van het evenement.

 

Prijzen: Iedere deelnemer ontvangt een mooie medaille en voor de 1e 3 winnaars van elke leeftijdscategorie is er ook een mooi certificaat. Natuurlijk is er voor elke deelnemer na afloop van hun run ook lekkere ranja.

 

2,5 Kilometer run: Oudere kinderen die denken de 2,5 km van de Bavaria Kings & Queens run te kunnen voltooien, mogen zich ook hiervoor inschrijven via de Prinsen & Prinsessen run. Zij betalen dan ook 1 euro, starten tegelijk met de Bavaria Kings & Queens run om 11:00, maar krijgen geen chip en worden niet vermeld bij de uitslagen van de Bavaria Kings & Queens run. Zij krijgen net zoals alle kinderen bij de Prinsen & Prinsessen run een medaille en de 1e 3 winnaars van de kinderen bij de 2,5 km een certificaat.

 

ENTERTAINMENT

 

Op enkele plaatsen in het parcours zal muziek aanwezig zijn om de lopers aan te moedigen. Voor de toeschouwers zijn er terrasjes en muziek. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en zich laten schminken.

 

MEDIA

 

Gedurende de wedstrijd worden er op verschillende plaatsen foto’s gemaakt. Deze foto’s komen zo spoedig mogelijk op de website van de Bavaria Kings & Queens run.

 

 

CONTACT

 

kingsqueensrun@gmail.com

TERUG